MEMO'S DöNER & PIZZA

MEMO'S DöNER & PIZZA Döner en pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 945 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Memo's Döner & Pizza. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 21:09 lekkere kebab pizza, wel jammer dat er geen saus bij zit en deze dus apart moet betalen
27 jun 2022 om 13:32 Het eten was nog warm en lekker van smaak. Alleen vind ik heel thuisbezorgd wat prijzig geworden de laatste jaren dus een paar keer per week bestellen zoals jaren terug zit er niet meer in.
26 jun 2022 om 0:50 Bestelling gedaan en ik kreeg compleet wat anders: 2x Turkse Pizza zonder groente met cocktailsaus werd 2x Turkse Pizza met Groente en knoflooksaus 1x Magnum pint (EUR 7,50) werd 1x gesmolten Aldi ijsje Een telefoontje leverde niets op
25 jun 2022 om 21:58 In plaats van een Magnum Pint (€7,50) kregen we ijs van de Aldi. Gelukkig na een telefoontje het ijs weer kunnen inleveren en geld terug. De pizza’s waren verder weer dik in orde!
21 jun 2022 om 23:28 Goed eten en snel! is aan te raden!
6 jun 2022 om 19:44 Heerlijke kapsalon met veel vlees. Vriendelijke bezorger ondanks dat ie door de regen moest fietsen.
5 jun 2022 om 18:29 Top
5 jun 2022 om 8:20 Eten was goed besteling was 1x lamschotel met extra broodje 1x kapsalon speciaal Jammer dat het vlees in de kapsalon heel groot was had wel wat kleiner gemogen van mijn vrouw Snelle service eten was goed warm en was lekker Tijd van besteling 22:00
4 jun 2022 om 22:03 The best
4 jun 2022 om 14:55 Sneller bezorgd dan de verwachting was. Eten lekker en goed warm.
3 jun 2022 om 20:32 Smaakvolle pizza . Bezorging behoorlijk vlot en pizza was lekker warm.
1 jun 2022 om 21:05 Het was onze eerste bestelling bij dit bedrijf, wel wat opmerkingen helaas Opmerking gemaakt dat we liever aardappeltjes hadden in plaats van friet, niet gelukt De knoflooksaus was zeer zuur en aangemaakt met water We hebben wel beter gehad