MEMO'S DöNER & PIZZA

MEMO'S DöNER & PIZZA Döner en pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 581 beoordelingen
13 okt 2019 om 12:58 Hemels
6 okt 2019 om 13:42 Eten was echt lekker maar kreeg schijfjes i.p.v. patat terwijl ik patat aangevinkt had. En de keuze normaal of extra groot is het zelfde terwijl er wel 2.50 extra word gerekend. Beetje vervelend.
6 okt 2019 om 8:11 Altijd heerlijk en op tijd bezorgd
5 okt 2019 om 20:24 Eten was heerlijk had kipdonner menu zag er heerlijk uit 1 heel klien dingetje misschien het speciaal wat ik had als extra parika champignons en ui was hoofdzakelijk ui dat vond ik jammer maar verder top
3 okt 2019 om 8:18 Knoflook sous vergeten en slappe patat .
3 okt 2019 om 8:16 via de site 10 % korting kaartje kreeg je er bij de code werkte niet nu 3 keer besteld bij hun ,coulance kennen ze niet ,knoflook sous vergeten bij een bestelling,de bezorger welke het na kwam brengen was vriendelijk. al met al een aantal aandacht punt
28 sep 2019 om 20:06 Na een uur wachttijd kreeg ik een enigzins teleurstellende kapsalon. De patat was week en de kapsalon was zomaar afgekoeld. De knoflooksaus was ook waterig wat ik niet van jullie ben gewend.
19 sep 2019 om 20:18 Broodjes zonder rauwkost en sla besteld. Bij 1 broodje was het goed de andere zat sla en rauwkost op. Restaurant opgebeld maar het was me eigen probleem. Slechte service !
15 sep 2019 om 22:02 Het eten was lekker. Had een Turkse pizza, een durüm en 2 koude biertjes erbij besteld. Alleen was waarschijnlijk door de biertjes het eten wat afgekoeld. Verder geen klachten. Sneller bezorgd dan gepland en goed gevuld
13 sep 2019 om 0:24 Altijd snelle bezorging en heerlijk eten!
7 sep 2019 om 19:05 Heerlijk!!
31 aug 2019 om 20:39 Heerlijke kapsalon, lekker warm nog + de sla erbij was lekker en vers! Snelle bezorging ook. Top