MEMO'S DöNER & PIZZA

MEMO'S DöNER & PIZZA Döner en pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 675 beoordelingen
28 mei 2020 om 20:28 Lekker
28 mei 2020 om 7:37 Helemaal prima
24 mei 2020 om 16:14 Geen shoarma saus geleverd,wel besteld helaas
22 mei 2020 om 21:14 Top eten en bezorgtijd!
22 mei 2020 om 20:49 Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar
16 mei 2020 om 1:58 Kwaliteit was oke, helaas voor de zoveelste keer gaf ik zonder kaas aan; niets mee gedaan helaas
14 mei 2020 om 20:59 De pizza's waren zoals altijd weer heerlijk. Wij zijn al jaren enorm tevreden over Memo's. Goed eten, ruim aanbod, vriendelijke bezorgers en een snelle levering. Ga zo door!
13 mei 2020 om 20:31 Patat was niet goed gebakken, en helemaal vol met vet van de kip. Kip was koud. Al met al niet te vreten. Terwijl het altijd goed was. Maar blijkbaar omdat je besteld bij thuisbezorgd en niet via eigen website. Suc6 ermee.
7 mei 2020 om 19:23 Klacht verkeerd broodje geleverd Gevraagd of het restaurant het bestelde broodje na kon leveren, maar deze eigenaar die overigens slecht Nederlands spreekt. Had het te druk en ik als klant moest het zelf uitzoeken. Slechte service. Koud eten.
6 mei 2020 om 18:52 ik wil hier noooit meer bestelen want als je iets uit legt en staat iets fout waar je zelf niets aan kan doen behandellen ze je als oudvuil
2 mei 2020 om 21:06 Bezorging eerder dan verwacht, super! Heerlijke pizza, durum, gekruide patat en baklava! En erg klantvriendelijk, top bezorger!
2 mei 2020 om 5:59 Leuke bezorger, heeft ons even gematst dankjewel! Kwa eten ook dikke pluspunten, vers warm niks om op te merken!!