MEMO'S DöNER & PIZZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 990 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Memo's Döner & Pizza. Meer weten? Ontdek meer

24 okt 2022 om 13:00 Was helemaal goed
23 okt 2022 om 20:39 Echt erg slecht zo heb ik het nog niet eerder meegemaakt. Na meer dan 2 uren wachten kregen we eindelijk onze bestelling steen koud Wij natuurlijk weer bellen voor de derde keer Wordt je ook nog een keer uitgemaakt voor leugenaar. Waardeloos
21 okt 2022 om 23:14 Spullen vergeten
13 okt 2022 om 9:49 Snel bezorgd en weer lekker. Voor de 3e keer op een rij ben ik zeer tevreden. Genoeg vlees en genoeg patat
6 okt 2022 om 20:02 Het was super lekker
5 okt 2022 om 9:05 Voor het eerst besteld,het eten was heerlijk,ik ga dit vaker bestellen echt een aanrader !
1 okt 2022 om 18:49 Tevreden . Lekker vlees en patat
25 sep 2022 om 20:27 Bezorging prima. Bestelling was echter niet heel warm en de opmerking was niet doorgevoerd in de bestelling
24 sep 2022 om 20:42 Pizza’s kwamen 3 kwartier te laat. Drie keer gebeld. Na het derde gesprek zouden ze de bezorger bellen en mij gelijk terug bellen. Niemand heeft terug gebeld en toen de pizza’s kwamen waren ze koud. Dit was de 2e keer. Hier bestel ik nooit meer!!!!!
23 sep 2022 om 21:19 Verkeerde pizza bezorgd cq bestelling.pizza die ik kreeg was lauw.
17 sep 2022 om 20:23 De bezorger kwam met de pizza aan zonder warmhoudbox dus de pizza was lauw en met heel veel vocht in de pizza. En het blikje fanta was niet gekoeld. Jammer.
16 sep 2022 om 20:43 Het was weer overheerlijk! Dankjewel en precies op de afgesproken afhaaltijd.